Ontwerp in opdracht

 

Veel enthousiasme voor mijn werken ontstaat door het zien van een werk bij iemand anders..        

Zo’n item kan iets in mijn assortiment zijn, of een in opdracht gemaakt werk.

 In dat laatste geval is het niet mijn bedoeling om zo’n zelfde werk opnieuw te maken, en soms is dat een teleurstelling voor mensen.

Dat hoeft het gelukkig niet te zijn. 

 

 

 

Ik streef ernaar unieke werken te maken.

Daarom zijn de meeste foto’s in mijn portfolio op Flickr ook ter inspiratie aangeboden en niet om één op één nabesteld te worden. Daarvoor kun je op mijn NL webwinkel of mijn Etsy kijken ;-)

 

Als je gegrepen bent door iets dat je zag, en je wilt graag een soort gelijk item door mij laten ontwerpen en maken, ben ik je natuurlijk graag van dienst. 

 

 

In overleg

met jou kan ik een op maat gemaakt ontwerp maken, waarin ik jouw wensen verwerk en de elementen die je zo aanspraken in het werk dat je zag. Het resultaat van deze samenwerking is dat je een prachtig  en uniek werk bemachtigd, zónder dat het een kopie is, zónder dat je een standaard product krijgt, en mét de garantie dat jouw exemplaar uniek is en blijft.