Commentaren: 16
 • #16

  Stiny kimpe (dinsdag, 07 maart 2023 18:51)

  Was gezellig blij met mijn roodborstje

 • #15

  Truida en Ada (dinsdag, 28 juni 2022 14:31)

  Wij hebben onlangs de XL-Workshop 'zittend elfje' gevolgd en hebben een SUPER dag gehad. Wat was dít leuk en gezellig om te doen! Zelfs voor iemand met bijna geen kracht in haar handen was het, met een heel klein beetje hulp, goed te doen. Onze zittende elfjes zijn totaal verschillend en écht prachtig geworden. Ze hebben een mooi plekje gekregen in onze huizen.
  Anneke, we komen vast nog een keer om een andere workshop te volgen!

 • #14

  Irma (vrijdag, 10 september 2021 12:30)

  Zelfs op afstand een heel fijn contact. Anneke werkt klantgericht, is erg vriendelijk en levering was erg snel gereed. Super blij met het resultaat. Bedankt Anneke

 • #13

  Palmers Philippe (dinsdag, 22 juni 2021 10:00)

  Een grote mercie met drie vette uitroeptekens


  (Horshoe/miniaturehorse)

 • #12

  Corrie (donderdag, 26 maart 2020 21:42)

  Al lange tijd was ik op zoek naar een mooie raamdecoratie. Drie weken geleden
  liet mijn man de site van Anneke zien. "Kijk hier eens naar", zei hij.
  Tja. Er staat zoveel moois op de site van Anneke. Moeilijk kiezen, maar ik kwam toch steeds bij kolibrie 'Joyce' terug. Vandaag is het bezorgd. Mooi stukje werk wat ik uitpakte. Ik ga daar de komende tijd met veel plezier naar kijken.

 • #11

  Kyra (maandag, 06 januari 2020 21:34)

  Een tijdje terug vroeg ik Anneke of ik bij haar een rood vlindertje kon bestellen. Al snel ontving ik een prachtig en uniek vlindertje, wat met zorg door Anneke was gemaakt. We hebben alleen telefonisch contact gehad, maar haar aandacht en betrokkenheid was te voelen. Anneke hartstikke bedankt en ik bel je zeker nog eens vaker!

 • #10

  Henk en Ida Baaima (dinsdag, 19 november 2019 11:00)

  Van onze kinderen een schitterend raampaneel ontvangen . Geïnspireerd op onze trouwkaart en bewerkt voor de uitnodiging van ons feest , door onze dochter. Bedankt voor het mooie werk

 • #9

  Ellen (zaterdag, 09 november 2019 20:45)

  Dag Anneke,
  Superblij met de prachtige vlinder die je hebt gemaakt ... Heb een traantje moeten wegpinken toen ik hem uitpakte. Het was het wachten meer dan waard. Vanaf dit weekend zal hij waken bij mijn lieve meme. Wou dat ze hem nog kon zien. Ze zou zo fier zijn geweest. Hij is écht supermooi geworden ... én in haar lievelingskleur. Bedankt om dit voor ons te verwezenlijken. Betekent superveel voor ons. Haar laatste wens is nu toch voor een klein beetje uitgekomen xxx

 • #8

  Anja & Diana (zondag, 30 juni 2019 08:43)

  Gisteren een "Party workshop" gehad van Anneke. Geweldig! Goede sfeer, duidelijke uitleg, enthousiaste "juf", 4 uur lang bezig met het creëren van vlinder.
  Nooit eerder glas gesneden of gesoldeerd maar met de aanwijzingen van Anneke is het goed te doen en hebben we allebei een prachtige vlinder gemaakt. Super!

 • #7

  Edith Meuleman (zaterdag, 13 oktober 2018 21:09)

  Wij hebben een prachtige vlinder gekregen van een familielid. Een prachtige blauwe vlinder met de naam van ons zoontje erop. Zo ontzettend mooi! Een dierbare herinnering aan ons mooie mannetje.

 • #6

  Fam M Broek (zaterdag, 02 juni 2018 19:32)

  We hebben 2 papegaaien laten maken en waren ontzettend verrast hoe mooi ze waren echt vakwerk nogmaals bedankt Mario en Sylvia Broek

 • #5

  Jane Amies, Oxford (woensdag, 11 oktober 2017 08:34)

  Hi Anneke
  We love it , thankyou! Just what we were hoping for. Arrived very safely in the excellent packaging. It is part of a wedding gift for one of our sons and we are sure they will love it too.
  Many thanks.
  Jane

 • #4

  Rick Koning (zondag, 30 juli 2017 09:38)


  After initially contacting Anneke in regards to the possiblity of creating a unique glass in lead panel , representing my passion and connection with
  the ocean ...and surf in particular, I had no idea that the end result would
  so exceed my expectations.....

  Colour combination , technique , craftsmanship and intuitive understanding of subject matter all came together in this beautiful Living
  piece of Art I now so much enjoy .

  It's been a total privilege and a pleasure communicating with you Anneke ..finding not only a true Artist ...but a Friend as well ..

 • #3

  wilna schippers (woensdag, 05 juli 2017 12:36)

  Beste Anneke

  Ik wil je nog even bedanken voor de snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. De pentagram raamhanger hangt inmiddels op school in de lerarenkamer voor het raam. Mijn collega's waren enorm enthousiast, het licht valt er mooi doorheen. Ik was onder de indruk van de wijze waarop je mijn aankoop verstuurd hebt. Dit zegt iets over de kunstenaar als persoon.

  Vriendelijke groet
  Wilna Schippers

 • #2

  Femke Vonk (donderdag, 22 juni 2017 17:11)

  Deze week was ik in Onstwedde. Onst-waar? Onst-net-onder-Assen-rechtsaf-en-in-de-ankers-als-de-eerste-Duitse-verkeersborden-in-zicht-komen. Daar dus. Zuslief had geregeld dat we – moeder, tante, zuslief en ik – daar een workshop ‘Tiffany’ (soort glas-in-lood) konden volgen bij Anneke Weesjes. Na een rit van drie uur rollen we het atelier van Anneke binnen.T emidden van een grote tafel met waxinelicht-kacheltjes, een wand met spannend uitziende apparaten en talloze gekleurde glasplaten en een plateau met koffie, thee en lekkers heten Anneke en haar man Andreas ons welkom. Voor we beginnen met de workshop moeten we ons even vergapen aan de kunstwerken die Anneke heeft gemaakt. Prachtige raamhangers, panelen, lichtjes en andere decoraties – we komen ogen tekort.
  Maar willen we met iets naar huis gaan aan het eind van de dag, moeten we toch echt aan de slag. Een ontwerpje uitzoeken is al moeilijk zat, en dan moeten we ook nog kleuren glas kiezen. Keuzestress alom. Ik kies voor een blije bloem, zuslief voor een draak en moeder en tante gaan voor de vlinder. Het ontwerpje moet geknipt en overgebracht worden op het glas, waarna we het glas snijden. Het atelier vult zich met het geluid van vier paar klotsende oksels. Na de – overigens geweldige – lunch is het tijd het gesneden glas te slijpen. Een rustig werkje en de oksels drogen langzaam op. Maar niet voor lang… Rolletjes dunne slierten koperfolie komen op tafel en dat moeten we op de randen van het glas plakken, maar wel op zo’n manier dat aan beide kanten een halve millimeter uitsteekt. En Anneke is streng! Niet in het midden? Opnieuw plakken! Dan mogen we eindelijk de stukken glas aan elkaar solderen en ontstaan er vier mooie kunstwerkjes.
  Toegegeven, in werkelijkheid verliep het proces iets minder soepel en eenvoudig dan hier beschreven, maar ik wil niemand vermoeien met paniekerende moeders en stressende zussen. En een glaasje Glasthusiasme – een huisgemaakte karamellikeur – tussendoor deed wonderen.
  Anneke, nicht, kunstenaar en grote lieverd: bedankt voor een geweldige workshop! Het was gezellig, leerzaam en ontzettend leuk. Al zakte de moed ons af en toe in de schoenen, we zijn trots op wat we in zo’n korte tijd hebben kunnen maken. Ik ben blij met mijn blije bloem�

  Deze recensie komt van de Facebookpagina Anneke Weesjes Glass, 3-12-2016

 • #1

  Richelle Mallee (woensdag, 21 juni 2017 18:46)

  Twee jaar geleden lag daar een hele mooie houten doos voor me en toen ik hem open deed. Kwam daar mijn hond uit in glas in lood. Senna die ik zo kort gelden moest laten was even zo dicht bij.

  Gekregen van me vriendin. Ik moest natuurlijk weten wie haar zo mooi en echt had gemaakt. Het was Anneke natuurlijk! Maanden gingen daar over heen en toen besloot ik als verrassing mijn vriendin mee te nemen voor een workshop bij Anneke.

  We kwamen van ver maar het was het meer dan waard. In de middag voorzien van een heerlijk lunch en hoppa aan het werk. Die middag is de "Richelle bocht" geboren. Het was ontzettend leuk. Anneke is zo gastvrij, geduldig en lief. We zijn helemaal voldaan en trots naar huis gegaan met onze creatie.

  Toen mijn vader jarig was heb ik een duif besteld voor hem. Anneke snapt precies wat je bedoeld en wat je wensen zijn via berichtjes en voorbeelden werd de duif geboren. Hij heeft een ere plekje gekregen in het keukenraam.

  Ja en toen was onze collega jarig... Geen inspiratie maar hé Anneke heeft mooie vlinders. Even snel een berichtje en bij haar kan alles. De volgende dag gelukkig al in huis pffff net op tijd.

  Ben heel blij dat Anneke enorm ver van mij vandaan woont. Ja stel je voor dat ze in de buurt woont dan zou ik alles kopen! Een ware kunstenares.