Zwangere vrouw raamhanger silhouette

Tiffany glas in lood raamhanger van een zwangere vrouw.

Een prachtige zonnebloem op haar buik zorgt voor een unieke reflectie symbolisch voor het ongeboren kind. 

 Hoogte 30 cm.

 

LET OP

Dit is het originele item dat in mijn eigen atelier gemaakt wordt in glas. Kopieën in omloop op Facebook zijn van goedkoop plexiglas en van een mindere kwaliteit. Ik heb geen samenwerking met dat bedrijf noch heb ik toestemming gegeven voor het gebruik van mijn productfoto's.  Aankopen bij anderen dan mijzelf kunnen resulteren in teleurstelling. Voor een uniek handgemaakt kwalitatief stukje glaskunst kunt u het beste  bij mij terecht. Zoekt u een goedkoop plastic hangertje dat onrechtmatig aangeboden wordt door twijfelachtige organisaties, dan hoop ik dat u niet teleurgesteld wordt.

 

Houd er rekening mee dat geen plaat glas hetzelfde is. Ook bij het bestellen van dezelfde kleur als op de afbeelding  zullen er kleine kleur en/of textuur verschillen zijn.  Jouw item heeft dus altijd een unieke tekening in het glas ;-)

 

 

Zwangerschapsraamhanger

€ 110,00

  • Beschikbaar
  • Verzendklaar in 4 tot 5 weken

De techniek waarin dit stuk is gemaakt is de Tiffany methode.

Hierbij kun je kleine details in het ontwerp laten, doordat de stukjes glas niet in knokig loodprofiel gesloten hoeven te worden, maar elk afzonderlijk stukje glas in fijn koper gewikkeld wordt. Dat stelt ons in staat om alle stukjes glas aan elkaar te solderen, en zo een stevig, gedetailleerd, en prachtig geheel te creëren!