Ja! Joechei! Jippie en Jottum!

 

 

Eíndelijk kan ik het vertellen, de overdracht is geweest, de kannen en de kruiken hebben alles erin, en ik en mijn atelier en mijn kiddies en mijn hond en mijn aanwaaikater en mijn mitrailleur kanarie en alllll mijn spulletjes mogen blijven op de Dorpsstraat!

 

In Augustus ofzo verschenen er twee mannen die nummer 72 en 70 wel zagen zitten, en hadden geen bezwaar tegen een licht gestoorde huurster die erbij kwam! Alles ging op zijn COVID’s tempo, dus heeel eeerg laaaangzaaaam, maar toen was de kogel door de kerk en kwam het verlossende woord!

 

Je kunt blijven. YES HOERA GELUKKIG!!!

 

Eind november kon het nieuws dan eindelijk gedeeld worden, iets met huiden verkopen voor slachtpartijen enz. maar het is gebeurd gelukt en over met de onzekerheid! Mijn twee redders kochten de hele toko waar mijn atelier en huis dus ook bij horen en vinden het helemaal leuk dat ik er woon en werk.

Nieuwe deuren gaan open, oude vertrouwde deuren blijven open en dicht gaan en ik en mijn koters gingen ineens een heerlijke onverwachte luwte in! De creativiteit begon weer te stromen, nieuwe avenues worden bewandeld, de lente begint middenin de winter en ow wat heerlijk!

 

Zoals met alles heb ik dit nieuws op gepaste hysterische wijze opgepakt, en mijn hele leven lijkt nu op zijn plek te zijn gevallen. De zon schijnt, het werk stroomt binnen, iedereen is gezond en gelukkig en we gaan gewoon weer doorrrrrr. Heerlijk!

DUS

Ik ga eerste eens een keertje vakantie vieren, proberen twee weken helemaal niet aan werk te denken, yeah right, en dan kunnen jullie me dus in het nieuwe jaar gewoon op de Dorpsstraat weer komen bestoken met al jullie fantastische ideeën en opdrachten!

 

Voor iedereen dus een hele fijne kerst gewenst, een prachtige start voor een heel nieuw jaar vol met mogelijkheden en blijf vooral zelf nadenken en gezond!

 

Heel veel liefs

 

Anneke

Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Marianne Staal-Pol (zondag, 20 december 2020 11:28)

  Gefeliciteerd Anneke, wat een opluchting. Wat een feest, die onzekerheid voorbij! ����

 • #2

  Nathalie Manshanden (zondag, 20 december 2020 11:38)

  Wat fijn en wat een rust zal er nu door je lijf gaan. Geniet van al het mooie wat je overkomen is en je fijne feestdagen wensen is eigenlijk niet nodig maar ik doe het toch. Fijne kerst en een geweldig 2021 xxxx

 • #3

  Ida Smit (zondag, 20 december 2020 11:45)

  Het is je zo gegund meid, wens jou en je kids hele fijne feestdagen!!��
  En een super succesvolle en bovenal gezond 2021!!�✨

 • #4

  Sonja van der Rassel (zondag, 20 december 2020 11:58)

  Nooit saai dat leven van jou. Je flikt het toch maar als alleenstaande moeder. Je kunt trots op jezelf zijn. Fijne dagen in het hoge noorden en hopelijk volgend jaar weer eens een workshop doen.

 • #5

  Gerda van Tilborg (zondag, 20 december 2020 12:49)

  Geweldig geniet van je welverdiende rust en fijne dagen. Een goed en gezond 2021 en ja dan zien we elkaar vast weer

 • #6

  Jet Hoeksema (zondag, 20 december 2020 14:34)

  Gefeliciteerd met dit goede nieuws. Een heel goed en vooral gezond 2021 gewenst.

 • #7

  Aly Kremer (zondag, 20 december 2020 18:33)

  Zooo fijn voor je !! Eindelijk rust ! Ook voor jou nu een heel gelukkig en gezond 2021 !!!

 • #8

  Klazien Bos (maandag, 21 december 2020 17:12)

  Ohhh super fijn ...nu dus genieten van 2 weken vakantie...Fijne kerst en een top nieuw jaar voor jou en je meiden!!!