Dorpsstraat 72

Misschien hebben jullie mijn vorige blogs gelezen, en weten jullie dat ik sinds 2015 mijn atelier aan huis heb aan Dorpsstraat 72 in Onstwedde. Jullie hebben misschien ook gelezen hoe ik hier terecht ben gekomen..

 

Na mijn scheiding in 2012 verliet ik de woonboerderij in Alteveer en kon gelukkig deze woning huren van toen nog mevrouw Hoekzema-Prins. Sindsdien is er heel veel gebeurd, waaronder het overlijden van mijn verhuurster en dus het van eigenaar veranderen van mijn veilige haven.

 

Hier, waar ik zoveel overwon, en mijn dochters zie opgroeien, waar ik mijn atelier onder kon brengen en weer kon opkrabbelen na nog een teleurstellende relatie die eindigde in 2018.

Hier, waar ik mijn klantenkring zag groeien en het aantal mensen dat bij me komt om een workshop of cursus te volgen zag toenemen, hier is mijn walhalla…   Maar tijden veranderen.

 

Feit blijft dat als je in een huurwoning leeft en werkt, er op een dag iets kan veranderen waar je geen controle over hebt.

In dit geval het feit dat de woning te koop komt te staan, samen met aangrenzend nummer 70.

 

Dat betekent niet dat mijn bedrijfje ophoudt te bestaan, of dat ik ineens hier niet meer woon en werk.

Het betekend dat het een onzekere tijd voor ons wordt, en dat ik moet afwachten hoe alles zich gaat ontwikkelen.

 

Door het COVID gebeuren liggen de workshops al stil, maar ik kan gewoon in mijn atelier verder werken aan de bestellingen en opdrachten. Het grootste gedeelte van mijn opdrachten komt sowieso online binnen, en worden al op afstand geregeld.

 

Deze ontwikkeling over mijn huidige woon,-en werk situatie gaat dus vooralsnog niet betekenen dat er iets veranderd en ik ga, wat er ook gebeurd, door  met de wereld voorzien van prachtige glasdecoraties.

Of ik dat kan blijven doen vanaf dít adres, of dat ik in de toekomst vanaf een ander adres mijn passie zal uitoefenen, het werk gaat door!

 

Normaal gesproken zou ik jullie niet vervelen over huren of kopen of blablabla.

Ik schrijf dit omdat ik me kan voorstellen dat er vragen ontstaan, en er daarom terughoudend gereageerd zou kunnen worden.

Maar juist in deze Coronacrisis waar toch wel elke opdracht telt,  dacht ik het verstandig

jullie te verzekeren dat ik “Open for business” ben, en blijf!

 

Liefs en blijf gezond

 

 

Anneke Weesjes

Reactie schrijven

Commentaren: 0